Πληροφορίες Πληρωμής
Για την διευκόλυνση και την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, το Mypiercing.gr σας διαθέτει τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής:

1.Με αντικαταβολή μετρητοίς μέσω Εταιρείας ταχυμεταφορών. Την πληρωμή με αντικαταβολή με την παράδοση της παραγγελίας σας μέσω της Γενικής Ταχυδρομικής.

2.Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.
Μπορείτε να επιλέξετε την τράπεζα που σας παρέχουμε για την κατάθεση του ποσού της παραγγελίας σας. Στο αποδεικτικό κατάθεσης της τράπεζας πρέπει να αναγράφετε ως αιτιολογία το πλήρες ονοματεπώνυμο σας. Σε περίπτωση κατάθεσης από άλλη τράπεζα θα χρεωθείτε όλο το ποσό προμήθειας της μεταφοράς. Για την ταχύτερη εκτέλεση της παραγγελίας σας μπορείτε να μας στείλετε με e-mail το αποδεικτικό της Τράπεζας, ή να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 2114053851-6975767847 ή μέσω e-mail στο emkiriak@me.com. Ο τραπεζικός λογαριασμός στον οποίο μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα είναι:

Alpha Bank Κυριακόπουλος Εμμανουήλ
GR8601403110311002101120671

3.Με χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας.
Η διαδικασία εκκαθάρισης της πληρωμής σας αναλαμβάνεται από την τράπεζα Alpha Bank, εξασφαλίζοντας έτσι την απόλυτη ασφάλεια της συναλλαγής σας. Κατά την εισαγωγή των στοιχείων της κάρτας σας η τράπεζα δεν χρεώνει το ποσό της παραγγελίας σας, αλλά το δεσμεύει. Η χρέωση πραγματοποιείται κατά την τιμολόγηση της παραγγελίας σας.
Για την επιπρόσθετη ασφάλεια των ηλεκτρονικών συναλλαγών μέσω πιστωτικών καρτών, αυτές γίνονται με το σύστημα ασφαλείας Alpha Secure Web της τράπεζας Alpha Bank. Έτσι, κατά τη διαδικασία αγοράς μέσω πιστωτικής, αυτόματα ο πελάτης μεταφέρεται σε secure server (ασφαλή διακομιστή) της τράπεζας Alpha Bank. Όλα τα στοιχεία που μεταβιβάζονται ηλεκτρονικά από τον πελάτη (στοιχεία πιστωτικής κάρτας) στην υπηρεσία καλύπτονται από αλγόριθμο κρυπτογράφησης. Στην περίπτωση αυτή δεν αποθηκεύονται πουθενά τα στοιχεία της κάρτας, παρά μόνο χρησιμοποιούνται κατά την διάρκεια ελέγχου και χρέωσης της. Έτσι οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε με το Mypiercing.gr μέσω πιστωτικών καρτών είναι απόλυτα ασφαλείς.
Το Mypiercing.gr δε συλλέγει ούτε αποθηκεύει με οποιονδήποτε τρόπο τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας, και για αυτό το λόγο χρειάζεται να τα καταχωρείτε εκ νέου, κάθε φορά που χρησιμοποιείτε την πιστωτική σας κάρτα για συναλλαγές μέσω αυτού του site.

4.Με χρέωση της πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας.
5.Με Paypal στα στοιχεία που παρέχονται κατά την ηλεκτρονική παραγγελία.